Regieverpleegkundige worden?

Kwaliteit van zorg

Regieverpleegkundige worden?

Word jij regieverpleegkundige bij Omring?

Je hebt een groot hart voor de zorg, zeker omdat je gekozen hebt voor een carrière in de zorg! Omring zorgt al meer dan honderd jaar voor de inwoners van West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Voor mensen die intensieve zorg nodig hebben, ondersteuning bij zelfstandig wonen of hulp bij revalidatie en herstel. Thuis en vanuit een van onze woonzorglocaties. Dat doen we met gedreven en enthousiaste medewerkers en dus ook met onze regieverpleegkundigen! Als regieverpleegkundige bewaak en verbeter je de kwaliteit van zorg.

Ben jij de verbindende factor tussen jouw collega's op de vloer en het behandelteam? Bekijk dan de openstaande regieverpleegkunde vacatures en solliciteer!

Vacatures regieverpleegkundige

Nieuwsgierig naar de functie regieverpleegkundige? Larissa neemt je mee!

Daarom wil je bij Omring werken!

Bij Omring denken we aan jou. Met persoonlijke aandacht op de momenten dat je het nodig hebt en met leuke extra’s zoals met de OmringXtra pas, waarmee je overal korting krijgt, en een cultuurpas zodat je goedkoop naar musea of het theater kunt!

Omring, dat zijn we samen. Jij, samen met je cliënten. Wij, samen als collega’s. We delen mooie momenten en zware momenten. Ze zijn er allebei en horen bij het werken in de zorg. Dankzij de mooie ‘Omringmomenten’ houden we het vol en maakt dit werk ons gelukkig.

Wat wil jij? Deze vraag staat bij Omring centraal. Wil je een duale studie doen? Of ambieer je misschien een managementfunctie? We hebben zelfs onze eigen post hbo-opleiding: Innoveren in zorg en welzijn. Jij beslist. Wij helpen jou om je doel te bereiken.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als zorgorganisatie en werkgever hoog op. Duurzaamheid vinden we belangrijk en daarom bouwen wij bijvoorbeeld Het Groene Verpleeghuis op Texel. We zetten nieuwe technologieën in die het werk van jou en het leven van de cliënt prettiger maken.

Omring biedt meteen een vast contract voor onbepaalde tijd. Maar wat schuift het? Als verpleegkundige mbo 4 verdien je tussen € 2.068 en € 3.060 (CAO VVT schaal 40) en als hbo verpleegkundige tussen 2.631 en € 3.818 (schaal 50). Daarbovenop krijg je aan het einde van het jaar een bonus van 8,33% van je jaarsalaris.

Meer weten over het werken als regieverpleegkundige bij omring? Neem direct contact op:


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier