Werken als revalidatieverpleegkundige in een multidisciplinair team

Revalidatie en herstel

Werken als revalidatieverpleegkundige in een multidisciplinair team

Werken in de revalidatie

Ouderen kunnen na een operatie of ongeval behoefte hebben aan revalidatie. Binnen het Omring Advies- en Behandelcentrum (ABC) bieden wij geriatrische revalidatiezorg met als doel een nog sneller, beter en prettiger herstel voor cliënten. Wil jij bijdragen aan de revalidatie en het herstel van onze cliënten en ervoor zorgen dat zij zo snel mogelijk weer hersteld door het leven kunnen? En wil je graag therapeutisch werken in de zorg? Kom dan werken in de revalidatie bij Omring, bijvoorbeeld als revalidatieverpleegkundige. We hebben doorgaans een groot aanbod aan vacatures in de herstelzorg, die je via de onderstaande button kunt bekijken.

Ga naar vacatures

Dit kun je als revalidatieverpleegkundige van ons verwachten

  • Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.
  • Omring geeft je de kans te groeien als professional en als mens. Met behulp van ons eigen opleidingscentrum kun je elke dag een beetje beter worden.
  • Vergroot je kennis en kunde via onze samenwerking op het gebied van geriatrische revalidatie met collega-organisatie De Zorgcirkel.
  • Je werktijden stel je vast in overleg met je team.
  • Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
  • Omring biedt je een meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Vind vacatures in de herstelzorg

Heb je interesse in een baan binnen de geriatrische revalidatie? En wil je graag werken bij een organisatie die uitgaat van positieve energie? Vind dan jouw vacature via de onderstaande button, of neem contact op met onze recruiters. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkplek en een marktconform salaris, zodat jij je volop kunt richten op waar het voor jou om draait: de zorg. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op: we gaan graag met je in gesprek. We zoeken vervolgens samen met jou de rol en locatie die het beste bij je past.

Neem contact op met onze recruiters


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier