In een multidisciplinair team werken aan revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel

In een multidisciplinair team werken aan revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel

Ouderen kunnen na een operatie of ongeval behoefte hebben aan revalidatie. Binnen het Omring Advies- en Behandelcentrum (ABC) bieden wij geriatrische revalidatiezorg met als doel een nog sneller, beter en prettiger herstel voor cliënten.

Ga naar vacatures

Wat kun je van ons verwachten?

  • Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.
  • Omring geeft je de kans te groeien als professional en als mens. Met behulp van ons eigen opleidingscentrum kun je elke dag een beetje beter worden.
  • Vergroot je kennis en kunde via onze samenwerking op het gebied van geriatrische revalidatie met collega-organisatie De Zorgcirkel.
  • Je werktijden stel je vast in overleg met je team.
  • Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
  • Omring biedt je een meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Ook werken bij Omring?

Heb je interesse in een baan binnen de geriatrische revalidatie? En wil je graag werken bij een organisatie die uitgaat van positieve energie? Vind dan jouw vacature via de onderstaande button, of neem contact op met onze recruiters. We zoeken dan samen met jou de rol en locatie zoeken die het best bij je past. 

Neem contact op met onze recruiters


Bel +31 6 57 87 49 04

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

vacatures@omring.nl