Start je carrière in de zorg

Opleidingstrajecten

Start je carrière in de zorg

Combineer werken en leren in de zorg! Bij Omring kun je een bbl-opleiding tot helpende plus, verzorgende IG, mbo- of hbo-verpleegkundige volgen. 

Bekijk de mogelijkheden

Welke opleidingen zijn er?

Werken en leren (voor volwassenen)
Via verkorte Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opleidingstrajecten biedt Omring je de kans helpendeverzorgende IG of verpleegkundige te worden op mbo- of hbo-niveau.

Leerhuis Omring
Heb je je middelbareschooldiploma binnen en wil je meteen werken en leren in de zorg? In samenwerking met een mbo-school bij jou in de buurt bieden wij twee unieke opleidingen aan tot verzorgende IG en verpleegkundige: Leerhuis Omring.

Leren en werken op Texel
De Texelse Zorgopleiding biedt gepersonaliseerde leerwegen aan volgens ‘praktijk gestuurd leren’. Op deze manier leer je als BOL- of BBL-student in de zorg op Texel. 

Carriereswitch 
Werk je op dit moment nog niet in de zorg, maar ben je toe aan een carrièreswitch en wil je als zorgprofessional gaan werken? Start dan als zij-instromer in de zorg bij Omring. 

Herintreder
Heb je in het verleden al gewerkt in de zorg en wil je graag weer terug? Dan kun je als herintreder starten! Afhankelijk van je vooropleiding en wensen helpen wij je d.m.v. bijscholing om weer aan de slag te gaan in de zorg. 

Opleiding met extra taalonderwijs
Voor anderstaligen bieden wij een opleiding tot helpende of verzorgende IG aan met extra aandacht voor de Nederlandse taal.

Wij vertellen je graag meer!

Wil jij meer informatie of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. 

Plan een gesprek