Word BBL-verpleegkundige bij Omring!

BBL-opleiding verpleegkundige niveau-4

Word BBL-verpleegkundige bij Omring!

Opleiding BBL-verpleegkundige vacature (mbo 4)

Via het Beroeps Begeleidende Leerweg traject biedt Omring je de kans de opleiding tot BBL-verpleegkundige mbo-niveau 4 te volgen. Geïnteresseerd in deelname? Er is een beperkt aantal plekken, dus solliciteer op de BBL-verpleegkundige vacatures via de onderstaande button!

Naar vacatures

De stap naar BBL-verpleegkundige

Heb je altijd al als (BBL) verpleegkundige in de ouderenzorg willen werken? En heb je een havo-, vwo- of mbo-niveau 4-diploma in een andere branche? Dan kom je in aanmerking voor het driejarige zij-instroomtraject voor onze verpleegkundige opleiding BBL. Ben je in het bezit van een afgeronde opleiding verzorgende IG en wil je doorgroeien naar de functie BBL-verpleegkundige? Dan kom jij in aanmerking voor het tweejarige verkorte traject. De verpleegkundige opleiding (BBL) heeft twee startmomenten per jaar: september en februari. Solliciteer snel en meld je aan voor de volgende lichting verpleegkundigen!

Over het opleidingstraject BBL-verpleegkundige

Via ons BBL-traject bieden we je bij Omring de mogelijkheid om een opleiding tot (BBL) verpleegkundige te volgen. Je vindt dan ook diverse vacatures voor BBL-verpleegkundige niveau 4 op onze website en kunt je hierop inschrijven. Hier vind je wat beknopte informatie over het traject. Wil je écht alles weten? Lees dan de FAQ!

Duur van de opleiding

Ben je een zij-instromer in de zorg, dan duurt de BBL-opleiding verpleegkundige drie jaar. Indien je op dit moment al verzorgende IG bent en een vervolgopleiding wilt starten, dan duurt de opleiding 24 - 36 maanden.

Studiebelasting

Je gaat één dag per week naar school. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor zelfstudie.

Waar volg je de opleiding?

De opleiding wordt aangeboden in samenwerking met het ROC Horizon College in Hoorn en het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder.

Wanneer is het volgende startmoment?

In het jaar zijn er twee startmomenten: één in februari en één in september.

Opleidingseisen

Het volgende vinden wij belangrijk:

  • Enthousiasme voor de ouderenzorg;
  • Werkervaring op mbo-niveau 4 in een andere branche óf een zorgdiploma op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld verzorgende IG;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar, waaronder flexibele werktijden; inclusief avond, nacht, weekend, vakanties en feestdagen;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Meer weten? Neem contact op!


Bel Bel 088 - 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Neem contact met ons op via het

Contactformulier