Word verpleegkundige bij Omring!

BBL-opleiding verpleegkundige niveau-4

Word verpleegkundige bij Omring!

BBL-opleiding tot verpleegkundige mbo-niveau 4

Via ons Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-traject biedt Omring je de kans de opleiding tot verpleegkundige mbo-niveau 4 te volgen. Geïnteresseerd in deelname? Er is een beperkt aantal plekken, dus solliciteer direct via de onderstaande button! 

Naar vacatures

De stap naar Verpleegkundige

Heb je altijd al als Verpleegkundige in de ouderenzorg willen werken? En heb je een havo-, vwo- of mbo-niveau 4-diploma in een andere branche? Dan kom jij in aanmerking voor het driejarige zij-instroom traject. Ben je in het bezit van een afgeronde opleiding verzorgende IG en wil je doorgroeien naar de functie Verpleegkundige? Dan kom jij in aanmerking voor het tweejarige verkortte traject. De opleiding heeft twee startmomenten per jaar; september en februari. Solliciteer snel via de onderstaande button en meld je op die manier aan voor de volgende lichting verpleegkundigen! 

Over het opleidingstraject

Via ons Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-traject biedt Omring je de kans een opleiding tot verpleegkundige te volgen. Hier vind je wat beknopte informatie over het traject. Wil je écht alles weten? Lees dan de FAQ! 

Ben je een zij-instromer in de zorg, dan duurt de opleiding drie jaar. Indien je op dit moment al verzorgende IG bent en een vervolgopleiding wil starten, dan duurt de opleiding 24 - 36 maanden.

Je gaat één dag per week naar school, daarnaast ben je verantwoordelijk voor zelfstudie.

De opleiding wordt aangeboden in samenwerking met het ROC Horizon College in Hoorn en het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder.

In het jaar zijn er twee startmomenten; februari en september.

Het volgende vinden wij belangrijk:

  • enthousiasme voor de ouderenzorg;
  • werkervaring op mbo-niveau 4 in een andere branche óf een zorgdiploma op mbo-niveau 3, bijv. verzorgende IG;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar, waaronder flexibele werktijden; inclusief avond, nacht, weekend, vakanties en feestdagen;
  • je beschikt over eigen vervoer.

Meer weten? Neem contact op met het Studentenpunt!


Bel 0229 – 206 945

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

studentenpunt@omring.nl