Arbeidsvoorwaarden

Een goede balans tussen werk en privé vinden we bij Omring belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Collega’s die net zo bevlogen zijn als jij; een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional en als persoon; een betrokken en innovatieve organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Omring leveren we samen de beste zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht en plezier en heel graag samen met jou!

CAO 

Als je bij Omring komt werken, dan val je onder de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Daarin zijn de basisarbeidsvoorwaarden, zoals de toeslag voor onregelmatigheidsdiensten en verlof, goed geregeld. Daarbij hoort ook een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarinkomen.

Balans tussen werk en privé 

Een goede balans tussen werk en privé vinden we bij Omring belangrijk. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om je arbeidsvoorwaarden aan te passen aan jouw wensen. Zoals bij het opnemen van ouderschapsverlof of zorgverlof. Ook kun je tijd of geld sparen voor extra vrije dagen.

Leren en ontwikkelen

Bij Omring vinden we het heel belangrijk dat je kunt blijven leren naast je werk en geven we je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. We zorgen er daarom graag voor dat je in overleg vakinhoudelijke trainingen- en opleidingen kunt volgen om je vakbekwaamheid te verbeteren. Ook kun je doorstromen in diverse beroepsopleidingen, bijvoorbeeld van Verzorgende IG naar verpleegkundige Om je verder als mens te ontwikkelen heb je als medewerker van Omring daarnaast onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com, een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management maar ook bijvoorbeeld mindfulnesscursussen.  

Extra arbeidsvoorwaarden bij Omring

Daarnaast krijg je als je bij Omring komt werken:

  • Een cultuurlidmaatschap op www.cultuurwerkt.nl. Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen;
  • Een Omringpas waarmee je korting krijgt op een zorgverzekering bij Univé of bij Zilveren Kruis. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse collectieve verzekeringen met gunstige voorwaarden;
  • Een jaarcontract met de intentie dit contract na een jaar om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;