Specialistische ouderenzorg in het expertisecentrum

Advies- en Behandelcentrum

Specialistische ouderenzorg in het expertisecentrum

Ouderengeneeskunde

Ouderen hebben vaak specialistische zorg nodig. Ons Advies- en Behandelcentrum (ABC) is een expertisecentrum waar mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen terecht kunnen. Hier komen ouderen met onder meer geheugenproblemen, hersenbeschadigingen en gewrichtsklachten, maar ook voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Zij worden geholpen door een specialist ouderengeneeskunde, oftewel een specialist in de ouderenzorg. Bekijk via de button hieronder of wij een actuele vacature specialist ouderengeneeskunde open hebben staan.

Ga naar vacatures

Zij werken samen aan het hetzelfde probleem of dezelfde aandoening, ieder vanuit zijn of haar deskundigheid. Daarom zijn de behandelaren multidisciplinaire specialisten en kunnen zij niet alleen onderling goed schakelen, maar ook met onder meer mantelzorgers, huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Als specialist ouderengeneeskunde is dit een uitstekende plek om je verder te ontwikkelen.

Als specialist in de ouderenzorg bij het ABC moet je daarom goed kunnen samenwerken. Je bent een ondernemende, flexibele en ambitieuze specialist ouderengeneeskunde die zich vakinhoudelijk wil ontwikkelen. Je werkt bijvoorbeeld mee aan wetenschappelijke onderzoeken of draagt zelf innovatieve ideeën aan. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met de doelgroep: kwetsbare ouderen voor wie je je elke dag inzet om de kwaliteit van hun leven te behouden.

Vind een vacature voor specialist ouderengeneeskunde

Bij Omring hebben we al meer dan 100 jaar ervaring in en passie voor de zorg. In (de omgeving van) West-Friesland en de Kop van Noord-Holland zijn wij al voor ruim 10.000 cliënten altijd in de buurt om goede zorg en ondersteuning te bieden. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, een grote diversiteit aan cliënten kan bij ons terecht. 

Voor onze ABC-locatie zijn wij regelmatig op zoek naar diverse gespecialiseerde zorgmedewerkers in de ouderenzorg. Ben jij een specialist ouderengeneeskunde en ben je op zoek naar een werkplek waar je niet alleen het verschil kunt maken voor jouw cliënten, maar ook aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt werken? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Neem contact op met onze recruiters


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier