Werken op een woonzorglocatie

Wonen met zorg

Werken op een woonzorglocatie

Woonassistent vacatures bij Omring

Ben je een zorgprofessional die op zoek is naar goede woonassistent vacatures waarmee jij het verschil kunt maken voor je cliënten? Op deze pagina vind je een groot aanbod aan woonassistent vacatures bij Omring. Heb je vragen over één van onze vacatures of wil je meer weten over onze woonzorglocaties of werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op. We staan je graag te woord!

Ga naar vacatures

Werk en leer vacatures bij woonzorglocaties

Wil je graag aan de slag op een woonzorglocatie, maar heb je nog niet het juiste diploma of werkervaring op zak? We bieden ook opleidingen aan op verschillende niveaus. Zo kun jij een opleiding volgen voor mbo-niveau 2 BBL-helpende plus, verpleegkundige of verzorgende IG. Hierbij werk je terwijl je studeert, waardoor je de nodige ervaring opdoet om je te ontwikkelen tot zorgprofessional. Je gaat aan de slag op één van onze woonzorglocaties en leert terwijl je werkt. Daarnaast besteed je ook een (aantal) dag(en) in de week aan je studie, waardoor je snel groeit. Een goede keuze wanneer je een carrièreswitch naar de woonzorg wilt maken of graag al doende verder wilt leren.

Vind jouw vacatures bij woonzorglocaties

Bij Omring bieden we jou een grote diversiteit aan woonassistent vacatures in de regio West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Neem dus gerust een kijkje bij ons aanbod. Wij bieden je in ieder geval een prettige werkomgeving op een van onze woonzorglocaties, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Daarnaast is ook jouw groei belangrijk voor ons, waardoor je op onze woonzorglocaties alle ruimte hebt om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Bekijk dus snel onze woonzorg vacatures en ontdek hoe leuk methodisch werken in de gezondheidszorg kan zijn! 

Wat kun je verwachten als je aan de slag gaat bij Omring?

Onze medewerkers ervaren werken voor Omring als zeer prettig. Dat zeggen wij niet, dat zeggen zij! Het leverde ons zelfs de eretitel van (thuis)werkgever van het jaar op. Benieuwd waarom mensen graag voor Omring werken?

Bij Omring…

De persoonlijke gezondheid en het psychische welzijn van onze medewerkers is belangrijk. Allereerst zorgen we voor een veilige werkomgeving door ons personeel te voorzien van voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen bij het uitvoeren van de taken. Ook houden we onze medewerkers goed op de hoogte over de stand van zaken rondom bijvoorbeeld het coronavirus. Maar er is ook aandacht voor de privé-situatie als die daarom vraagt. We hebben oog voor onze collega’s en steken elkaar een hart onder de riem in moeilijke tijden.

Ontwikkeling zorgt voor groei; jij als persoon en daarmee ook onze organisatie. Daarom ondersteunen wij elke collega die zich wil ontwikkelen door middel van (online) cursussen en opleidingen. Via Omring krijg je kansen om door te groeien, luisteren we naar ideeën en streven we er altijd naar om samen innovatief bezig te zijn.

Werken doe je niet alleen. Door samen te werken in een goede werksfeer bereik je veel meer. Bij Omring is er veel aandacht voor teambuilding in de vorm van spelletjes, workshops, yoga-sessies, maar ook door gewoon eens een aardig kaartje te sturen. Daarnaast focussen we ons ook op persoonlijke aandacht voor jou. Wat wil jij, wat heb jij van ons nodig om je werk goed uit te kunnen voeren? Ons voltallige bestuur houdt een vinger aan de pols over wat er zich afspeelt op de werkvloer. Zo blijven we echt betrokken.

Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers elke dag met een blij gevoel aan het werk gaan in een fijne werksfeer. Je brengt een groot deel van je leven door met werken; dan moet dat in een fijne setting zijn. Daarom is er veel aandacht voor zaken buiten het werk om in de vorm van gezamenlijke uitjes en sportlessen. Ook is er een focus op het uitspreken van waardering. Heeft een collega iets goed gedaan, zijn/haar nek uitgestoken of gewoon een mooi resultaat behaald, dan is daar aandacht voor. Zeker in tijden van veel thuiswerken, steken we onze collega’s graag een hart onder de riem door met enige regelmaat een presentje op te sturen. Klein gebaar, groot plezier.

Bij Omring doen we niet aan tijdelijke contracten; iedere zorgmedewerker krijgt direct een vast contract. We zijn namelijk blij dat jij Omring kiest als werkgever en daar mag iets tegenover staan. Daarnaast zorgen we voor een fijne werkomgeving of regelen we dat je thuis een fijne werkplek kunt inrichten. Natuurlijk is er een nette reiskostenvergoeding en zijn we altijd bereikbaar als je ICT-ondersteuning nodig hebt.

Nieuwsgierig naar de functie coördinerend verzorgende ig? Marja neemt je mee!

Neem contact op met onze recruiters


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier