Werken op een woonzorglocatie

Wonen met zorg

Werken op een woonzorglocatie

Wonen met zorg

Onze visie is erop gericht dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Maar soms kan het thuis niet langer. Dan kunnen mensen terecht in een van onze woonlocaties. Bijvoorbeeld mensen met dementie, die bij ons wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Maar ook hebben wij woonlocaties voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. Zelfstandig wonen met zorg dichtbij kan uiteraard ook. 

Ga naar vacatures

Ook werken bij Omring?

Heb je interesse in een baan in wonen met zorg? En wil je graag werken bij een organisatie die uitgaat van positieve energie? Vind dan jouw vacature via de onderstaande button, of neem contact op met onze recruiters. We zoeken dan samen met jou de rol en locatie zoeken die het best bij je past. 

Wat kun je verwachten als je aan de slag gaat bij Omring?

Onze medewerkers ervaren werken voor Omring als zeer prettig. Dat zeggen wij niet, dat zeggen zij! Het leverde ons zelfs de eretitel van (thuis)werkgever van het jaar op. Benieuwd waarom mensen graag voor Omring werken?

Bij Omring…

De persoonlijke gezondheid en het psychische welzijn van onze medewerkers is belangrijk. Allereerst zorgen we voor een veilige werkomgeving door ons personeel te voorzien van voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen bij het uitvoeren van de taken. Ook houden we onze medewerkers goed op de hoogte over de stand van zaken rondom bijvoorbeeld het coronavirus. Maar er is ook aandacht voor de privé-situatie als die daarom vraagt. We hebben oog voor onze collega’s en steken elkaar een hart onder de riem in moeilijke tijden.

Ontwikkeling zorgt voor groei; jij als persoon en daarmee ook onze organisatie. Daarom ondersteunen wij elke collega die zich wil ontwikkelen door middel van (online) cursussen en opleidingen. Via Omring krijg je kansen om door te groeien, luisteren we naar ideeën en streven we er altijd naar om samen innovatief bezig te zijn.

Werken doe je niet alleen. Door samen te werken in een goede werksfeer bereik je veel meer. Bij Omring is er veel aandacht voor teambuilding in de vorm van spelletjes, workshops, yoga-sessies, maar ook door gewoon eens een aardig kaartje te sturen. Daarnaast focussen we ons ook op persoonlijke aandacht voor jou. Wat wil jij, wat heb jij van ons nodig om je werk goed uit te kunnen voeren? Ons voltallige bestuur houdt een vinger aan de pols over wat er zich afspeelt op de werkvloer. Zo blijven we echt betrokken.

Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers elke dag met een blij gevoel aan het werk gaan in een fijne werksfeer. Je brengt een groot deel van je leven door met werken; dan moet dat in een fijne setting zijn. Daarom is er veel aandacht voor zaken buiten het werk om in de vorm van gezamenlijke uitjes en sportlessen. Ook is er een focus op het uitspreken van waardering. Heeft een collega iets goed gedaan, zijn/haar nek uitgestoken of gewoon een mooi resultaat behaald, dan is daar aandacht voor. Zeker in tijden van veel thuiswerken, steken we onze collega’s graag een hart onder de riem door met enige regelmaat een presentje op te sturen. Klein gebaar, groot plezier.

Bij Omring doen we niet aan tijdelijke contracten; iedere zorgmedewerker krijgt direct een vast contract. We zijn namelijk blij dat jij Omring kiest als werkgever en daar mag iets tegenover staan. Daarnaast zorgen we voor een fijne werkomgeving of regelen we dat je thuis een fijne werkplek kunt inrichten. Natuurlijk is er een nette reiskostenvergoeding en zijn we altijd bereikbaar als je ICT-ondersteuning nodig hebt.

Neem contact op met onze recruiters


Bel +31 6 57 87 49 04

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

vacatures@omring.nl