Voor alle vormen van thuiszorg en wijkverpleging

Thuiszorg

Voor alle vormen van thuiszorg en wijkverpleging

Thuiszorg vacatures bij Omring​​

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook wanneer er verpleging of verzorging nodig is. Bij Omring kunnen we dit mogelijk maken. Onze cliënten kunnen rekenen op onze wijkverpleging om hen te ondersteunen bij de verzorging die zij nodig hebben om zo lang mogelijk comfortabel zelfstandig te blijven wonen. We zijn op zoek naar diverse nieuwe collega’s, bijvoorbeeld een verzorgende IG, helpende plus en wijkverpleegkundige. Zo is er altijd een vacature in de thuiszorg die past bij jouw ervaring, opleidingsniveau en wensen.

Ga naar vacatures

Wat vragen onze thuiszorg vacatures 

De eisen die je terugvindt in onze thuiszorg vacatures, zijn afhankelijk van het soort functie en het niveau. Doorgaans wordt gevraagd om een relevante diploma en werkervaring in het veld. Heb je nog geen diploma op zak of overweeg je een carrièreswitch naar de thuiszorg? Ook dan ben je bij Omring aan het juiste adres. Zo bieden we je de mogelijkheid te werken en leren in de zorg. Daarbij leiden we jou op een van onze locaties op tot een ervaren en gekwalificeerde zorgprofessional. Er zijn verschillende soorten opleidingen beschikbaar, met verschillende startmomenten in elk jaar. Zo kun jij snel aan de slag als wijkverpleegkundige of helpende in de thuiszorg!

Als helpende thuiszorg maak jij het verschil

Bij Omring hebben wel al ruim 100 jaar ervaring in de zorg in en rondom West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Inmiddels ondersteunen wij al ruim 10.000 cliënten bij hun zorgbehoeften in ons werkgebied. Dit doen wij zowel in de thuiszorg als op onze 34 woonzorglocaties. De beste zorg dichtbij: daar zorgen wij elke dag voor. Wil jij daar onderdeel van uitmaken, bijvoorbeeld als wijkverpleegkundige? Bekijk dan eens onze thuiszorg vacatures. Bij vragen over ons, onze vacatures of onze werkwijze, kun je gerust contact met ons opnemen. We gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op met onze recruiters


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier