Verzorgende IG vacatures bij Omring

Vacatures verzorgende IG

Verzorgende IG vacatures bij Omring

Verzorgende IG vacatures bij Omring

Ben jij een verzorgende IG die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een vacature verzorgende IG die bij jou past. Voor verschillende locaties zoeken wij regelmatig naar enthousiaste en bevlogen collega’s in de zorg. We bieden je een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien, betrokken en innovatieve zorginstellingen en natuurlijk de voldoening die werken in de zorg biedt. Zo lukt het ons om zowel in de thuiszorg als op onze verschillende woonzorglocaties de zorg te bieden die onze cliënten nodig hebben.

Bekijk de vacatures

Dit doet een verzorgende IG

Welke verpleegtechnische handelingen voert een verzorgende IG precies uit? In het kort: je verzorgt en begeleidt je cliënten op locatie, bijvoorbeeld in het ziekenhuis, een woonzorglocatie of bij hen thuis. Je werkt op basis van een vooraf opgesteld zorgplan en schakelt regelmatig met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere partners om jouw cliënt van de beste zorg te kunnen voorzien. Je hebt hart, oog en oor voor de cliënten die je ondersteunt. Je taken zijn daarbinnen zeer divers. Zo kun je hen helpen om hun zelfstandigheid te behouden, helpt hen bij hun persoonlijke verzorging en hebt aandacht voor hen wanneer zij dat nodig hebben. Klinkt zo’n verzorgende IG vacature jou fantastisch in de oren? Bekijk dan welke verzorgende IG vacatures we voor jou klaar hebben staan en solliciteer vandaag nog!

Vind de juiste vacature verzorgende IG voor jou

Wij hebben altijd een aantal verzorgende IG vacatures voor je klaarstaan. Je kunt op verschillende plekken aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een werkplek: 

  • Als verzorgende in een thuiszorgteam;
  • In de thuiszorg;
  • Op een van onze woonzorglocaties;
  • Tijdens de nachtdiensten;
  • Als flexwerker bij Omring Flex.

Werken bij Omring als verzorgende IG

Omring heeft al meer dan honderd jaar ervaring in het vak. Inmiddels ondersteunen we ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Dit doen we zowel bij de cliënten thuis als op onze 34 woonzorglocaties. Samen zorgen wij ervoor dat de beste zorg altijd dichtbij is. Ook jouw groei is belangrijk voor ons, en daarom bieden we je de ruimte om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Zo kunnen we samen gaan voor de beste zorg voor de cliënt. Wil jij daar graag onderdeel van uitmaken? Vind dan vandaag nog de verzorgende IG vacature die bij jou past en solliciteer snel!

Meer weten? Neem contact op!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier