Daphne Post

Daphne Post | Verzorgende IG, Omring Flex

Dit is voor mij de ideale combinatie tussen werk en gezin.

Sommige collega’s willen meer regie op hun eigen rooster, om werk en privé goed te kunnen combineren. Omring biedt deze mogelijkheid.

Daphne Post (30), werkt via Omring Flex: “Van oorsprong ben ik verpleegkundige en hiervoor werkte ik in de kraamzorg. Dat vond ik lastig te combineren met mijn gezin. Van iemand hoorde ik over Omring Flex, het interne flexbureau van Omring. Ik dacht: flexibel werken, dat klinkt goed! Inmiddels werk ik bijna twee jaar voor Omring. Ik heb een contract als verzorgende IG bij Omring Flex voor acht tot twaalf uur per week, meestal verdeeld over twee diensten.

In het begin schreef ik me in voor diensten op verschillende locaties, maar ik werk nu in een vast team in de thuiszorg, bij Dementieteam Hoorn. Ik regel mijn diensten ook rechtstreeks met hen. Voor het team is het prettig dat ze een vaste invaller hebben; als er een probleem is in het rooster kunnen ze op mij terugvallen. Ook voor de doelgroep is het goed dat ze een bekend gezicht zien. Ik werk bij voorkeur in de avonden en weekenden. Zo hoef ik geen opvang te regelen voor mijn kinderen van 4 en 2,5 jaar. Dit is voor mij de ideale combinatie tussen werk en gezin. In het verleden heb ik trouwens al eens drie jaar in de thuiszorg bij Omring gewerkt als verzorgende IG. Doordat ik er een tijdje uit ben geweest, begon ik als helpende plus. Via Omring Flex heb ik me kunnen laten bijscholen tot verzorgende IG. Zodra de kinderen ouder zijn, ga ik graag weer aan de slag als verpleegkundige.”

Wil jij ook zo'n leuke baan als Daphne, klik dan hier voor de vacatures van Omring Flex.