Miron Ruitenberg

Miron Ruitenberg | Wijkverpleegkundige, Omring

Dankzij Omring kon ik twee maanden bijspringen op de IC.

Midden in de coronacrisis kreeg Miron Ruitenberg, wijkverpleegkundige bij Omring, een belangrijke vraag. “Het Dijklander Ziekenhuis, mijn oude werkgever, vroeg of ik wilde bijspringen als IC-verpleegkundige. Gelukkig kreeg ik die kans van Omring.”

Tot oktober 2019 werkte Miron (35) als IC-verpleegkundige in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. “Een prachtig vak, maar ik wilde voor het thuisfront meer rust. Ik heb twee kleine kinderen. Daarom wilde ik liever geen onregelmatige diensten meer draaien.” Als wijkverpleegkundige bij Omring-thuiszorgteam Grootebroek/Lutjebroek kan Miron werk en privé prima combineren. Alleen in april en mei zag haar leven er ineens heel anders uit…

Nieuwe uitdaging

Tijdens haar werk op de IC informeerde haar manager bij Omring regelmatig hoe het met Miron ging. “Hij stuurde ook een kaartje en een bos bloemen. Ik vind dat Omring goed met haar mensen omgaat en een flexibele werkgever is. Heel bijzonder dat ik deze kans heb gekregen.”

Inmiddels is ze weer met veel plezier aan de slag als wijkverpleegkundige. “Dat is een functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast is mijn werk heel toekomstgericht. Hoe gaat de thuiszorg er de komende jaren uitzien? Daar zijn we druk mee bezig.” En er wacht nog een interessante klus. “In onze regio neemt de zorgvraag toe. Daarom gaan we thuiszorgteam Grootebroek/Lutjebroek opdelen in twee nieuwe teams. Dat is de volgende uitdaging! Zo kunnen we meer cliënten in de regio ondersteunen, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Mooi om daaraan te kunnen bijdragen!”

Of... neem nu contact op met onze recruiters!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier