Verpleegkundige

Werk als verpleegkundige bij Omring

Word jij verpleegkundige bij Omring?

Je hebt gekozen voor een carrière in de zorg en dat toont hoe groot jouw hart is. Jij bent er voor iedereen die jou nodig heeft. Omring zorgt al meer dan honderd jaar voor de inwoners van West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Voor mensen die intensieve zorg nodig hebben, ondersteuning bij zelfstandig wonen of hulp bij revalidatie en herstel. Thuis en vanuit een van onze woonzorglocaties. Dat doen we met gedreven en enthousiaste medewerkers en we willen jou heel graag in ons team!

Naar alle verpleegkundige vacatures

Een impressie van het werk!

Verpleegkundige thuiszorg bij Omring

 

Solliciteer hier voor VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG

Verpleegkundige revalidatie en herstel bij Omring

Solliciteer hier voor VERPLEEGKUNDIGE REVALIDATIE EN HERSTEL

Verpleegkundige bij een woonzorglocatie bij Omring

Solliciteer hier voor VERPLEEGKUNDIGE WOONZORGLOCATIE

Waarom je bij Omring wilt werken

Bij Omring denken we aan jou. Met kleine cadeautjes wanneer je het niet verwacht, met persoonlijke aandacht op de momenten dat je het nodig hebt en met leuke extra’s zoals de Omringpas, waarmee je overal korting krijgt, en een cultuurpas zodat je goedkoop naar musea of het theater kunt!

Omring, dat zijn we samen. Jij, samen met je cliënten. Wij, samen als collega’s. We delen mooie momenten en zware momenten. Ze zijn er allebei en horen bij werken in de zorg. Dankzij de mooie ‘Omringmomenten’ houden we het vol en maakt dit werk ons gelukkig.

Wat wil jij? Die vraag staat bij Omring centraal. Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden. Wil je een duale of BBL studie doen? Ambieer je een managementfunctie? We hebben zelfs onze eigen post- hbo opleiding: innoveren in zorg en welzijn. Jij beslist en wij helpen jou om je doel te bereiken.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als zorgorganisatie en werkgever hoog op. Duurzaamheid vinden we belangrijk en daarom bouwen wij bijvoorbeeld Het Groene Verpleeghuis op Texel. We zetten nieuwe technologieën in die het werk van jou en het leven van je cliënt prettiger maken.

Meer weten over het werken als verpleegkundige bij omring? Neem direct contact op:


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier