Ervaring opdoen & geld verdienen

Werken als student in de zorg

Ervaring opdoen & geld verdienen

Werken als zorgstudent bij Omring!

Ben jij Helpende student, Verpleegkundige student of Verzorgende IG student en ben jij op zoek naar werk in de zorg? Dit is bij Omring mogelijk! Wij bieden verschillende manieren van werken in de zorg voor studenten, dus ook voor vakantiewerk of een bijbaan in de thuiszorg of een woonzorglocatie kun je bij ons terecht. Wil jij tijdens je werk maatschappelijk bijdragen, ervaring opdoen in de zorg en jezelf verder ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Volg jij de opleiding in de zorg?

Wij kunnen je inzetten in de volgende functies:

  • Ben jij Helpende student? Dan kan je in het eerste leerjaar als Woonassistent (salaris start op: €12,13)
  • Ben jij Verzorgende IG student? Dan kan je in het tweede leerjaar als Helpende en in je derde leerjaar als Helpende plus (salaris start op:  
  • Ben jij Verpleegkundige student? Dan kan je in het tweede leerjaar als Helpende en bij het behalen van je Propedeuse als Helpende plus

 

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en op welke locaties jij aan het werk kunt en wanneer je kunt beginnen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om werk in de zorg passend aan jouw studie te vinden. Op die manier kun je extra ervaring opdoen naast je studie, je vakantietijd en weekenden goed besteden en een nuttige bijdrage leveren aan het welzijn van jouw cliënten. 

 

Vind de juiste vacature voor jou

Ben je op zoek naar vakantiewerk of bijbaan in de zorg, kijk dan eens naar onze vacatures. Ben je benieuwd wat het werk precies inhoudt, wat we van jou vragen en wat we je bieden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier