Arbeidsvoorwaarden

Zo zorgen wij voor jou

Collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een werkomgeving waarvan jij geïnspireerd raakt en waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, als professional en als persoon. Als Omringer werk je in een betrokken en innovatieve organisatie. Zo leuk wordt het, jouw baan in de zorg!

CAO VVT

Je valt bij Omring in de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). In de cao staan afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. De basisvoorwaarden zijn goed geregeld, zoals de toeslag op onregelmatigheidsdiensten en verlof. Maar je bent ook verzekerd van een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarinkomen.

Balans tussen werk en privé

Wij vinden balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden aan te passen naar jouw wensen en situatie. Zoals bij het opnemen van ouderschapsverlof of zorgverlof. Als je fulltime (36 uur) werkt, krijg je bijna 30 vakantiedagen. Wil je meer vrije dagen? Dan kun je die altijd inwisselen voor overuren of je kunt vrije dagen bijkopen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mocht je hier onverhoopt mee te maken krijgen, dan zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Als Omringer ben je automatisch verzekerd voor onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je voorkomt hiermee een grote inkomensdaling in het geval van arbeidsongeschiktheid. De inlooppremie van 0,120% van de WIA-hiaatverzekering wordt gecompenseerd door Omring. Als je twee jaar voor je AOW-leeftijd zit, hoef je geen premie meer te betalen.

Je blijft jezelf ontwikkelen!

Bij Omring krijg je alle kans om te groeien, op professioneel en persoonlijk gebied. Iedereen is anders en dat waarderen we. Van jou hebben we er maar één binnen Omring. Samen kijken we waar jouw kracht ligt en hoe we die het beste kunnen inzetten. Door jezelf te ontwikkelen, houd je plezier in je werk. We hebben onder meer deze tools waarmee jij jezelf verder kunt ontwikkelen:

 • Je krijgt toegang tot het platform GoodHabitz, waarop 100+ trainingen staan zoals timemanagement, veerkracht, gesprekstechnieken en conflicthantering.
 • Er staat een loopbaancoach voor je klaar! Wil je tussentijds sparren over je baan en de mogelijkheden? Dan kun je altijd loopbaanbegeleiding inschakelen.
 • Op het Omring Leerplein of in de Omring KennisKwis-app kun je elearnings, trainingen en cursussen doen gericht op jouw vakgebied. Bijvoorbeeld rondom thema’s als wondzorg, zwachtelen, sondevoeding of dementie.
 • Verder leren? Zeker doen! Het Omring Opleidingscentrum helpt je om een passende opleiding te vinden. Je kunt jouw baan combineren met een BBL-traject op mbo niveau 2, 3 of 4 of de hbo-verpleegkunde duaal. Of ga voor de post-hbo opleiding Innoveren in Zorg en Welzijn met Technologie (duaal), die je volgt aan hogeschool InHolland.
 • Digivaardigheid is in deze tijd belangrijk, maar we snappen dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Heb je hulp nodig om digitaal de weg te vinden? Dan helpt één van onze digicoaches je zo vaak als dat nodig is. Geen vraag is te gek!

Pensioen

Je wordt aangemeld bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) en Omring betaalt 50 procent van je pensioen. Klik hier voor meer informatie over jouw pensioen bij PFZW.

Arbeidsvoordelen

Zoals jij voor anderen zorgt, zorgen wij graag voor jou. Hieronder lees je onze arbeidsvoorwaarden. Of zoals wij ze noemen: arbeidsvoordelen! Want kom je bij Omring in dienst, dan staat dit je te wachten:

Korting op je (zorg)verzekering

We hebben goede afspraken gemaakt met verzekeraars IZZ en Univé voor aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering en een aantal andere verzekeringen. Zoals:

 • 10 procent korting op de aanvullende zorgverzekeringen bij IZZ en Univé.
 • 5 procent korting op je aansprakelijkheidsverzekering.
 • 20 procent korting op je autoverzekering.
 • 5 procent korting op je bromfietsverzekering.
 • 5 procent korting op je caravanverzekering.
 • 10 procent korting op je doorlopende reisverzekering.
 • 5 procent korting op je fietsverzekering.
 • 20 procent korting op je motorverzekering.
 • 5 procent korting op je rechtsbijstandsverzekering.
 • 5 procent korting op je woonverzekering.

 

Voorrang op kinderopvang bij Monter Kinderopvang

Waar mogelijk wil Omring haar medewerkers ontzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van kinderopvang. Monter Kinderopvang (voorheen Stichting Kinderopvang Den Helder, SKDH) geeft Omringers voorrang op de wachtlijst voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het aantal uren dat je werkt of je functie is niet relevant. Monter Kinderopvang heeft diverse locaties in met name Den Helder en Julianadorp, maar ook in de omgeving van Schagen

Samen vitaal

Omring wil een vitale organisatie zijn met vitale medewerkers. Dat doen we met workshops en activiteiten die gericht zijn op het concept van positieve gezondheid. Een greep uit de activiteiten:

 • Naar een voorstelling van Teun Toebes.
 • Deelname aan een leefstijlprogramma over voeding en beweging (van 9 maanden).
 • Een startbewijs voor MudMasters of de Dam tot Damloop!
 • Live symposium over de overgang.
 • Workshops zoals ‘Rust in je hoofd’ en ‘Slaap en onregelmatig werken’.

Als Omringer profiteer je ook van:

Voordelig een nieuwe (elektrische) fiets

Op het gebied van fitheid en vitaliteit helpen we onze collega’s graag vooruit - ook letterlijk! Met deze regeling krijg je een flinke korting op het kopen van een nieuwe (elektrische) fiets. Zo kun jij niet alleen milieubewust, maar ook gezond naar je werk gaan. Je fietst je fit!

 

Personeelsvoordeelwinkel.nl

Gek op kortingsvouchers? Personeelsvoordeelwinkel.nl is een voordelige webshop vol kortingen op allerlei uitstapjes en producten. Denk aan bekende merken op het gebied van witgoed, elektronica, fietsen en nog veel meer!

 

CultuurWerkt!

Je krijgt een gratis abonnement op CultuurWerkt! Daarmee heb je jaarlijks toegang tot 750 aanbiedingen op het gebied van kunst, cultuur en entertainment.

Vakglossy Thuis

De vakglossy voor alle Omringers valt vier keer per jaar bij je op de mat. Het magazine Thuis staat vol met mooie verhalen van collega’s en vrijwilligers. Met dit blad blijf je op de hoogte van alles wat er speelt binnen Omring.

 

Omring Magazine 

Het Omring Magazine valt meerdere keren per jaar op de deurmat bij alle Omringpashouders. Dus ook bij jou! Een vernieuwend, fris en leuk magazine met interessante en inspirerende artikelen.

En niet onbelangrijk: jouw stem wordt gehoord

 

Multidisciplinaire AdviesRaad (MAR)

In de MAR zitten zorgprofessionals vanuit verschillende vakgebieden, die beroepsinhoudelijk advies geven aan onze Raad van Bestuur. De MAR stimuleert zeggenschap van zorgprofessionals binnen Omring. Jij hebt dus een stem als het gaat om uitoefenen van je vakgebied. Zo draagt de MAR bij aan verbetering en borging van onze kwaliteit van zorg.

Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Neem contact met ons op:


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier