Flexibel werken bij Omring

Flexibel werken

Flexibel werken bij Omring

Flexwerken in de zorg

Ben jij die flexibele zorgtopper, die ervan houdt dat geen dag hetzelfde is? Dan pas je perfect bij Omring Flex, ga direct naar de vacatures of lees hieronder verder voor meer informatie.

Omring Flex is een kwalitatieve pool van enthousiaste flexmedewerkers die graag hun expertise in de zorg inzetten op verschillende locaties. Elke dag kan dus anders zijn! Voorwaarde om bij Omring Flex te werken is wel dat je bereid bent om op verschillende locaties te werken. 

Direct naar Flex vacatures

Hoe werkt het?

Ben je (zorg) student?

Wanneer jij een zorgopleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige volgt is het mogelijk om tijdens je opleiding te werken binnen Omring. Bij Omring Flex kan je flexibel werken op de momenten dat het voor jou uitkomt.

Je kan je inschrijven op openstaande diensten via ons plansysteem, dit kan zijn op avonden en/of weekenden of meer uren per week in je vakanties. Wanneer je in je eerste leerjaar zit kunnen we je inzetten als Woonassistent, ben je over naar je tweede leerjaar kan je als Helpende aan de slag.

Heb jij je propedeuse behaald of ben je over naar je derde leerjaar? Dan mag je werken als Helpende plus of zelf Verzorgende IG. Hoe leuk is het om tijdens je studie al werkervaring op te doen en daarnaast een lekker salaris te verdienen!? 

Ben je gediplomeerd?

Ben jij afgestudeerd Helpende (plus) of Verzorgende IG en wil jij flexibel werken in de zorg? Dit is mogelijk via Omring Flex. We bieden je in overleg een urencontract naar wens en zetten je in op verschillende locaties in een regio.

Je reageert op de openstaande diensten via ons plansysteem en stelt zo zelf je eigen rooster samen. Van jouw als flex-medewerker verwachten wij dat je je inschrijft op verschillende locaties en ook met regelmaat een weekend en/of avond werkt.

Het streven is om 28 dagen vooruit je rooster rond te kunnen maken, echter is het fijn om beschikbaarheid over te houden voor ziekte en spoeddiensten. Je bent voor de locaties zo de redder in nood.

Lees hier het verhaal van Daphne, zij ging je voor en werkt bij Omring Flex.