Helpende plus vacatures bij Omring

Helpende plus vacatures

Helpende plus vacatures bij Omring

Helpende plus vacatures

Ben je op zoek naar helpende plus vacatures? Dan ben je bij Omring aan het juiste adres. Op deze pagina’s vind je ons volledige aanbod aan vacatures voor helpende plus in de zorg. Je komt te werken op één van onze woonzorglocaties of juist in een thuiszorgteam, waar jij cliënten helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Ben je benieuwd welke vacatures we jou allemaal bieden? Neem dan snel een kijkje en solliciteer vandaag nog. Heb je vragen over één van onze vacatures, over onze werkwijze of iets anders? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We spreken je graag!

Bekijk alle helpende plus vacatures!

Wat doe je als helpende plus?

Als helpende plus zijn jouw taken divers. Je werkt in de thuiszorg of juist op een woonzorglocatie. In de thuiszorg ondersteun en begeleid je samen met het thuiszorgteam de cliënten in hun eigen woonomgeving. Zo kunnen zij zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, wat wel zo prettig is. Je kunt hen de zorg bieden die bij ze past, omdat je je cliënten in hun eigen woonomgeving echt leert kennen. Met jouw aandacht en kundigheid maak je het verschil in het dagelijks leven van je cliënten. Je functie is zeer afwisselend: het ene moment help je je cliënten met hun persoonlijke verzorging, en het andere moment zie je erop toe dat de medicatie op het juiste moment ingenomen wordt. Als helpende plus op een van de woonlocaties van Omring ben je tevens verantwoordelijk voor de verzorging van de bewoners. Je stimuleert hun zelfredzaamheid, en voelt aan wanneer je net dat extra beetje aandacht kunt geven.

Arbeidsvoorwaarden en salaris helpende plus

Bij Omring hebben we meer dan 100 jaar ervaring in de zorg, zowel in de thuiszorg als op onze zorglocaties. Naast hart voor de cliënt, is jouw groei en ontwikkeling ook belangrijk voor ons. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden we je natuurlijk een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waardoor jij met een goed gevoel aan de slag kunt en je kunt richten waar het voor jou om draait: de zorg. 

Kom werken bij Omring

Ben je enthousiast voor jouw volgende uitdaging als helpende plus in de zorg? Bekijk dan gerust ons aanbod aan helpende plus vacatures, en solliciteer snel. We nodigen je graag uit voor een gesprek! Wil je graag aan de slag in de zorg, maar heb je nog niet de benodigde werkervaring of het juiste diploma? Ook dan kun je bij ons terecht. We bieden namelijk ook opleidingen in de zorg aan op verschillende gebieden en niveaus. Denk aan een BBL-opleiding voor Verzorgende IG, of juist voor verpleegkundige. Tijdens je studie werk je op een van onze locaties, waardoor je wat je leert direct in de praktijk kunt toepassen.

Neem snel contact met ons op!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier