Zorg Interim

Het interne flexbureau van Omring

Intern flexbureau Zorg Interim

Zorg Interim is het interne flexbureau van Omring en is gespecialiseerd in het matchen van vraag en aanbod op het gebied van flexwerk in de zorg. Zorg Interim biedt veel verschillende mogelijkheden, aangepast op jouw wensen. Je bepaalt je eigen uren en plant je eigen rooster. Dit is mogelijk als volledige baan, als tweede baan naast je huidige werk of als (bij)baan naast je zorgopleiding. Je kunt werken in verschillende thuiszorgteams, verpleeg-/verzorgingshuizen of vast op één locatie/team van Omring.

Ben jij een flexibele duizendpoot die er van houdt dat geen dag hetzelfde is? Dan pas je perfect binnen onze pool. Ben je al een tijdje niet meer werkzaam in de zorg en zou je graag terug willen? Wij bieden mogelijkheid tot re-integreren en weer volledig bekwaam te worden op je eigen niveau.

Kortom, wil jij regisseur zijn van jouw eigen rooster? Ben jij een enthousiaste, flexibele, gemotiveerde aanpakker en vind jij werken in de zorg een feestje? Dan ben je bij Zorg Interim aan het juiste adres. Zo bieden wij een marktconform salaris (VVT-cao), een dynamische werkomgeving en mogelijkheid tot diverse (bij)scholing.

Voor de vacatures van Zorg Interim, klik hier

 

Omring flexpool Flying nurses

Team Flying Nurses is de flexpool van Omring. Ons hechte team dat bestaat uit Verzorgende IG-ers ondersteunen de verschillende Omringlocaties/thuiszorgteams. Dit maakt het werk dynamisch, uitdagend en enorm afwisselend.

Ben je een Flying Nurse, dan ben je in dienst van Omring met een urencontract. Heb je een periodiek overleg met jouw Flying Nurses collega’s en wordt er maandelijks gepland op basis van jouw aangegeven beschikbaarheid. Je bent overal inzetbaar en je doet brede ervaring op in de zorg. Omdat we als team snel moeten kunnen schakelen, houden we de lijnen kort. Samen zorgen we ervoor dat al onze locaties/thuiszorgteams de cliënten optimaal kunnen ondersteunen; dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Voor de vacature Verzorgende IG bij de Flying nurses, klik hier