Nataly Bakrac

Nataly Bakrac | Locatiemanager, Omring

Omring is de ideale werkgever voor mensen die zich willen ontwikkelen.

Van manager Wonen met Zorg op locatie de Hoge Hop in Hoorn, naar locatiemanager van Den Koogh in Den Helder. Eerdaags maakt Nataly Bakrac die overstap, terwijl ze pas 2,5 jaar werkzaam is bij Omring.

Ontwikkeling gestimuleerd

Naast een fantastische functie mocht Nataly ook nog eens op kosten van Omring een masteropleiding Organisatie, cultuur en verandering starten. “Voor deze studie doe ik veel interne onderzoeken. Het leuke is dat Omring ook bijna altijd aan de slag gaat met de uitkomsten van de onderzoeken. En dat is fijn: zo kan ik iets terugdoen voor deze organisatie die mijn studie nota bene financiert.”

In haar nieuwe functie als locatiemanager heeft ze zichzelf een aantal doelen gesteld. Eén daarvan is een kwaliteitsverbetering door te voeren voor de cliënten. “De kwaliteit van zorgverlening is al heel goed hoor, maar ik denk dat het altijd beter kan, dus daar wil ik mij voor inzetten. Aan de andere kant is het ook heel belangrijk om een veilige werkomgeving voor de medewerkers te waarborgen. Iedereen moet zich altijd op alle fronten veilig voelen”, zegt zij vol overtuiging.

Corona

Eén van de uitdagingen waar Nataly mee te maken zal krijgen is het vervolg op de coronapandemie. “Als locatiemanager ben je de spin in het web en ik zal mijn uiterste best doen om de veiligheid van onze bewoners en de gezondheid van de medewerkers te waarborgen. En waar ik kan, wil ik proberen zoveel mogelijk onzekerheden weg te nemen. Gezien de voorgaande maanden, hoe alle locaties van Omring tot nu zijn omgegaan met het coronavirus, denk ik dat dat wel goedkomt.”

Iets meer zorgen maakt zij zich over de mantelzorgers van de cliënten. “Stel, we krijgen wel weer een lockdown; in hoeverre krijg je dan de steun van de mantelzorgers? Het is voor hen al zo’n moeilijk jaar geweest. Maar ook daar gaan we goed mee om, dat weet ik zeker.”

Werken bij Omring

Als iemand nog twijfelt of hij of zij moet solliciteren bij Omring, zou Nataly nog willen zeggen: ‘Geloof mij, er is geen betere werkgever. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen, je krijgt te maken met technologie en vernieuwing, dus saai is het allerminst. En de loyaliteit en betrokkenheid van collega’s en leidinggevenden, vind je nergens zoals hier…!”