Sharon Koelemeijer

Sharon Koelemeijer | Verpleegkundige, Omring

Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd.

Sharon Koelemeijer (1995), mag zich sinds juli 2017 gediplomeerd verpleegkundige noemen en is een van de jongste medewerkers op haar afdeling. “De zorg heeft mij altijd al getrokken,” vertelt Sharon. “Als mijn zus ziek was dan ging ik bijvoorbeeld een broodje voor haar maken en als mijn moeder zich niet zo goed voelde dan stofzuigde ik voor haar. Later, toen mij opa Alzheimer kreeg en ik zag hoe goed er voor hem gezorgd werd, wist ik zeker dat ik in de zorg wilde werken!”

Sharon besprak met haar decaan op de mavo dat ze zich zou aanmelden voor de opleiding Verzorgende IG aan het ROC in Den Helder. “Tijdens mijn intake daar vielen mijn hoge cijfers op,” herinnert ze zich, “en raadden ze me aan om direct te beginnen met de opleiding tot verpleegkundige. Daar moest ik wel even over nadenken, want ik was er niet zo van overtuigd dat ik dat zou redden. Ik heb de stap toch gezet en daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

Mogelijkheden en kansen binnen Omring

Als Sharon een blik in de toekomst werpt, ziet ze zichzelf nog niet direct in een hospice werken. “Ik kom nog maar net kijken bij de Omring,” aldus Sharon, “en ik wil me eerst hier verder bekwamen en specialiseren. Er zijn zo veel mogelijkheden en kansen binnen Omring. Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd. Eerst maar eens mijn cursus voor Aandachtsvelder Palliatieve Zorg afronden. Ik ben benieuwd wat er daarna nog allemaal op mijn pad komt!”

Of... neem nu contact op met onze recruiters!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier