Lisanne van Beveren

Lisanne van Beveren | Verpleegkundige Mbo-niveau 4, Omring

Omring biedt mij een Hbo-studie aan

‘Omring biedt mij een Hbo-studie aan’

Als je jong bent, ligt de hele wereld aan je voeten. Je hebt misschien ambitie om een bepaalde functie te bekleden in de organisatie waarin je werkt. Hoe fijn is het dan als die organisatie met je meedenkt en mogelijk zelfs je opleiding betaalt? Omring biedt Lisanne van Beveren een complete Hbo-studie aan om zich verder te ontwikkelen in de zorg. 

Lisanne van Beveren is pas 23 jaar en heeft haar Mbo-studie verpleegkunde niveau 4 in 2017 afgerond. Tijdens haar laatste stage draaide zij mee in het Thuiszorgteam Schooten van Omring. En dat beviel haar eigenlijk zo goed, dat ze besloot de openstaande vacature met liefde te vervullen. 

“Ik kwam meteen in zo’n leuk team van collega’s terecht en had met iedereen een klik. Ook met mijn leidinggevende kon ik direct heel goed overweg. Aanvankelijk wilde ik verloskundige worden, maar toen dacht ik: ‘waarom eigenlijk?’ Ik had het zo naar mijn zin hier…”, vertelt Lisanne.

Inmiddels is Lisanne dus een kleine drie jaar betrokken als Verpleegkundige niveau 4 betrokken bij de Thuiszorg. “Naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige, vervul ik ook parttime een coördinerende rol. Ik ondersteun bijvoorbeeld de wijkverpleegkundige met de coördinerende en administratieve taken. Juist die combinatie vind ik eigenlijk wel heel erg leuk.”

Ondertussen heeft Omring Lisanne een Hbo-studie aangeboden zodat zij fulltime een coördinerende functie zou kunnen gaan bekleden. “Omring regelt en betaalt dan alles. Dus dat is natuurlijk te gek. Maar ik twijfel nog een beetje. Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen, maar stiekem vind ik het veldwerk, dus het langsgaan en verzorgen van de cliënten ook wel heel erg leuk…”

Zo geniet Lisanne enorm van het buiten zijn, als ze van de ene woning naar de andere woning fietst. “En ook dat gaat steeds makkelijker, want Omring heeft tegenwoordig elektrische fietsen voor het thuiszorgpersoneel. Super toch?”

“Ik weet dat als ik een volledig coördinerende functie krijg, ik nog steeds de intakes kan doen met de cliënten. En als er dan ter plekke hulp nodig is, verleen ik die natuurlijk. Maar feit zal zijn dat ik toch minder bij de mensen thuis kom en daar wil ik even goed over nadenken.”

Lisanne neemt haar tijd om haar vervolgcarrière zorgvuldig uit te stippelen en geniet ondertussen van haar tochtjes om van de ene cliënt naar de andere te komen.

 

Wil je ook zo'n leuke baan als Lisanne? Klik dan hier voor onze vacatures in de thuiszorg in Den Helder!