Verpleegkundige vacatures bij Omring

Verpleegkundige vacatures

Verpleegkundige vacatures bij Omring

Verpleegkundige vacatures bij Omring

Ben jij op zoek naar een vacature verpleegkundig specialist, een vacature hbo verpleegkundige of juist en mbo vacature? Bij Omring zijn we op zoek naar diverse gedreven en bevlogen medewerkers in de zorg. Neem dus snel eens een kijkje bij onze verpleegkundige vacatures en ontdek jouw nieuwe baan in de zorg. We bieden je een grote diversiteit aan vacatures, zowel intra- als extramuraal, waar jij niet alleen het verschil kunt maken voor jouw cliënten, maar ook zelf kunt ontwikkelen en doorgroeien. Zo hebben we diverse vacatures voor wijkverpleegkundige in een van onze thuiszorgteams, maar ook functies op een van de 34 woonzorglocaties. Neem snel een kijkje in ons actuele aanbod en vind de verpleegkundige vacatures die bij jou passen.

Bekijk alle verpleegkundige vacatures!

Dit zijn jouw taken als verpleegkundige

In onze verpleegkundige vacatures lees je al dat jouw werk als verpleegkundige geen dag hetzelfde is. Zo verleen je waar nodig acute zorg aan je cliënten, werk je hecht samen met je collega’s van het thuiszorgteam of juist die van de woonzorglocatie waar je werkzaam bent, en maak je met jouw aandacht en deskundigheid dagelijks het verschil voor de cliënt. Ook het bijhouden van je eigen vaardigheden en scholing behoort tot je taken, waardoor er voldoende ruimte is om je te blijven ontwikkelen.

Dit heb jij in huis

Voor onze vacatures zoeken we naar bevlogen zorgmedewerkers die een afgeronde opleiding hebben - bijvoorbeeld een opleiding Verpleegkundige mbo-niveau 4 - en daarnaast over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikken. Al onze verpleegkundige vacatures stellen andere eisen, omdat geen twee woonzorglocaties echt hetzelfde zijn. Heb jij nog geen opleiding in huis, maar heb je wel een hart voor de zorg en ben je bereid te leren? Bij Omring bieden we diverse opleidingen aan waarbij jij kunt leren en werken tegelijk. Op die manier bieden we je de mogelijkheid om al lerende ervaring op te doen in het vak en zo snel mogelijk in de zorg aan de slag te gaan.

 

Werken als verpleegkundige bij Omring 

Met al meer dan 100 jaar ervaring in de zorg zetten we ons bij Omring elke dag in om het verschil te maken voor onze cliënten. Inmiddels ondersteunen we ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers in en om West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. We werken zowel thuis bij onze cliënten op locatie als op onze verschillende woonzorglocaties. De beste zorg dichtbij, daar zetten we ons voor in. Ook jouw persoonlijke en professionele groei is belangrijk voor ons, waardoor we jou als collega graag alle ruimte bieden om je te ontwikkelen. Op die manier bieden we altijd de beste zorg op maat. Wil jij daar als verpleegkundige, wijkverpleegkundige of specialist onderdeel van uitmaken? Bekijk dan onze verpleegkundige vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging!

Vragen? Neem contact met ons op!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier