Vakantiewerk in de zorg

Vakantiewerk zorg

Vakantiewerk in de zorg

Ben je op zoek naar een vakantiebaan in de zorg? Dan ben je bij Omring aan het juiste adres. Bij ons vind je diverse vacatures in de zorg, dus ook voor vakantiewerk in bijvoorbeeld de thuiszorg kun je bij ons terecht. We hebben al meer dan honderd jaar hart voor de zorg en zetten ons in om voor onze cliënten altijd dichtbij te zijn en net dat beetje extra aandacht te bieden. Wil jij daar met je vakantiebaan aan bijdragen, ervaring opdoen in de zorg en jezelf verder ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk!

Een vakantiebaan in de zorg

Vakantiewerk in de zorg biedt een mooie ervaring, veel voldoening en natuurlijk een goed salaris. Bij Omring bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een prettige werkplek in de thuiszorg of op één van onze 34 woonzorglocaties. Ook voor een bijbaan in de zorg - bijvoorbeeld naast je studie - ben je welkom bij ons. Je komt te werken in één van onze (thuiszorg)teams, waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkt om jouw cliënten de juiste zorg te bieden. Je houdt het zorgplan te allen tijde in je achterhoofd en je maakt met dat extra beetje aandacht het verschil voor jouw cliënten. 

Ben je benieuwd wat het werk precies inhoudt, op welke locaties jij aan het werk kunt en wanneer je kunt beginnen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de juiste vakantiebaan in de zorg voor jou te vinden. Op die manier kun je extra ervaring opdoen naast je studie, je vakantietijd goed besteden en een nuttige bijdrage leveren aan het welzijn van jouw cliënten. 

Werken en leren in de zorg?

Heb je net je middelbareschooldiploma op zak en wil je de volgende stappen zetten in de zorg? Of wil je juist een carrièreswitch maken naar de zorg? We bieden naast vakantiewerk in de zorg ook mogelijkheden om te werken en leren in de thuiszorg of op één van onze woonzorglocaties. Een deel van de week volg je lessen en werk je aan je theoretische basis en daarnaast werk je meer op één van onze woonzorglocaties of in de thuiszorg bij cliënten thuis. Zo kun je alles wat je leert tijdens je studie direct in de praktijk toepassen en zo nog sneller leren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of lees meer op onze pagina over werken en leren in de zorg.

 

Vind de juiste vacature voor jou

Ben je op zoek naar vakantiewerk of bijbaan in de zorg, kijk dan eens naar onze vacatures. Ben je benieuwd wat het werk precies inhoudt, wat we van jou vragen en wat we je bieden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Solliciteer vandaag nog!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht via het

Contactformulier