Suzanna van Kimmenaede

Suzanna van Kimmenaede | Verzorgende IG, Omring

Ze noemen mij de vrolijke en gezellige zuster…

Aan de slag bij Thuiszorgteam Wieringen

De cliënten van Thuiszorgteam Wieringen krijgen lichtjes in hun ogen als ze zien dat verzorgende IG Suzanna van Kimmenaede (38) hen komt helpen met het naar bed gaan, het innemen van de medicijnen of het verzorgen van een wond. ‘Suzanna is altijd zo vrolijk…’

Suzanna ís zo enthousiast omdat ze zo veel plezier heeft in haar werk. Sinds augustus 2019 is zij, na het slagen voor de opleiding verzorgende IG aan het Horizoncollege, aan de slag bij Thuiszorgteam Wieringen bij Omring. Ze vertelt hoe dit zo gekomen is.

Professionaliteit

Wat ook hielp was dat Omring heel professioneel over kwam op Suzanna. “Ik zag direct dat het een heel brede organisatie is, waar ambitie wordt aangemoedigd. Dat strookte heel erg mijn gevoel. In september 2017 kwam ik in dienst en sinds augustus 2018 ben ik verzorgende IG bij Thuiszorgteam Wieringen.”

En daar heeft Suzanna het heel erg naar haar zin. Haar functie houdt in dat ze verschillende cliënten thuis bezoekt en hen helpt met medicijninname, wondverzorging, douchen of opstaan of naar bed gaan. “Vooral de vrijheid en tegelijk de verantwoordelijkheid die bij deze functie horen, maken het voor mij zo leuk en interessant”, zegt zij. “Ik moet zelf beslissingen maken als ik bij een cliënt thuis ben en dat geeft mij een goed gevoel. Tegelijkertijd ben ik heel vrij in hoeveel tijd ik doorbreng met een meneer of mevrouw. Als iemand even meer aandacht nodig heeft, ben ik er voor diegene.”

Of neem contact op met onze recruiters!


Bel 088 206 71 01

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

U kunt ook een mail sturen naar

Contactformulier